Polityka prywatności

Zasady opisane poniżej, to polityka prywatności, która dotyczy tylko strony www.barhim.com, polityka prywatności nie dotyczy witryn, do których można przechodzić ze strony www.barhim.com. Po opuszczeniu strony www.barhim.com proszę o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi odwiedzanych witryn internetowych. Korzystając ze strony www.barhim.com akceptujecie Państwo zasady polityki prywatności, które prezentujemy poniżej. Właściciel strony zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie, aktualizacje polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej.

Strona umożliwia skontaktowanie się z firmą Barhim, poprzez wypełnienie przygotowanego formularza kontaktowego. Wypełnienie formularza kontaktowego wymaga podania danych osobowych, których firma Barhim używa do kontaktu z osobą przesyłającą formularz w celu odpowiedzi na zapytanie lub prośbę. Strona www.barhim.com zobowiązuje się do nie przekazywania, nie sprzedawania i nie użyczania danych osobowych swoich klientów innym podmiotom bez zgody klienta, chyba, że będzie wymagało tego obowiązujące prawo. Dane osobowe użytkowników traktowane są firmę Barhim jako dane poufne. Dane osobowe podawane poprzez formularz kontaktowy są chronione zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. nr 133 poz. 883). W przypadku chęci zmiany bądź usunięcia danych osobowych, należy skontaktować poprzez adres e-mail: barhim@barhim.com.

Administrator strony dokłada wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo danych osobowych. Strona www.barhim.com została przygotowana w oparciu o technologie, które służą minimalizowaniu ryzyka przechwycenia danych osobowych przez osoby trzecie. Podczas przeglądania strony, pobierane są dane, które nie identyfikują danych osobowych użytkownika, ale tzw. dane techniczne na przykład: adres IP, informacje dotyczące rodzaju przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, dostawcy internetu. Dane te wykorzystywane są do tworzenia statystyk np. określenia statystyk odsłon z rozróżnieniem na miejsce zamieszkania czy używanie przeglądarki internetowej. Dane te są danymi całkowicie nie związanymi z danymi przesyłanymi poprzez formularz kontaktowy.